lager

Benytt midlertidig lager mens du flytter

Benytt midlertidig lager mens du flytter

Er du en av dem som planlegger flytting i nær fremtid bør du planlegge godt. Dersom du har en god oversikt over hva som bør gjøres vil flyttingen bli en enkelt prosess. Det er ikke mye som kan måle seg med det å flytte inn i en ny bolig. Det kan derfor svare seg å se over tingene dine før du begynner å pakke ned i esker.

Det er ikke alltid alt av eiendeler som passer inn i den nye boligen. Mange velger derfor å gi bort eller kaste en del ting før flyttelasset pakkes og transporteres videre til den nye boligen. Hvis du er usikker på hvordan du skal gå frem når du skal flytte, kan du undersøke hvilke priser og tjenester som finnes hos et flyttebyrå som https://www.tline.no/.

Mange flyttebyråer tar seg av alt fra med pakking, flyttevask og transport. Du kan også få rimelige priser på et midlertidig lager hvor du kan lagre eiendelene som du ikke får med deg med en gang. Dette er også en lagringsplass som gjør det enklere om du skal tilbringe et eller flere år i utlandet, og trenger en rimelig lagring til dine eiendeler i Norge.

Forsvarlig pakking av eiendelene

Når du skal klargjøre dine eiendeler før transport til ny bolig eller lager, bør du sørge for at du har gode esker og myke materialer til bruk for pakking. Det kan være lurt å benytte bobleplast, bølgepapp eller tilsvarende for å beskytte eiendelene dine under frakt.

Du kan beskytte kanter på møblene dine for at det ikke skal dannes riper og andre skader under transporten. Dersom du skal lagre eiendelene dine i et lager bør du se til at lageret er godt temperert. Dette for å unngå fukt og frostskader på interiør og hvitevarer, som du ønsker å lagre over lengre tid.