seng

Derfor velger mange en kontinentalseng

Derfor velger mange en kontinentalseng

Skal du ha ny seng? Da kan du nesten ikke unngå å ha hørt om det som kalles en kontinentalseng. Det er nemlig en av de aller mest populære sengetypene på markedet akkurat nå, men hvorfor er det egentlig blitt sånn? Her skal vi se litt nærmere på kontinentalsenger, og hvorfor det er så mange som velger nettopp denne sengetypen akkurat nå. 

Få hotellfølelsen på soverommet

En av de fremste grunnene til at kontinentalsenger er blitt så utrolig populære, henger sammen med en annen interiørtrend. Det er nemlig sånn at de fleste vil ha hotellfølelsen på soverommet. De fleste liker nemlig å bo på luksushoteller, der alt henger sammen, og hvor det er tenkt på komfort i alle ledd. Da sier det seg selv at sengen er viktig, siden dette som regel er midtpunktet på et hvert luksuriøst hotellrom. Og når det er dette uttrykket man er på jakt etter, så er det faktisk kontinentalsengen som gjelder.

Hva er en kontinentalseng? 

En kontinentalseng er en seng i hele tre madrasslag, som er høy og lekker, og som regel av god kvalitet hvis du kjøper hos en anerkjent leverandør. Når det er tre madrasslag, så er det flere lag som jobber sammen for å gi deg best mulig støtte og komfort. Det er et lag underst, som gjerne har både pocketfjærer og komfortsoner, og det samme gjelder for hovedmadrassen, fjærmadrassen. Øverst er det en overmadrass, som gjerne kan vaskes, og som er fuktavledende og avkjølende, hvis du velger en overmadrass i et materiale som naturlateks. 

https://www.bedrenaetter.no/senger/kontinentalsenger/kontinentalsenger-180×200.html kan du finne et stort utvalg lekre kontinentalsenger, og finne den perfekte sengen til dine behov. Det er viktig at du velger riktig fasthet på madrassene i kontinentalsengen, så du får den støtten du trenger. Her får du heldigvis god hjelp når du skal kjøpe seng på nettet.