hårtap

Eldre menn opplever ofte hårtap

Eldre menn opplever ofte hårtap

Mister du håret ditt?

Det å miste håret er noe mange menn har mareritt om. Veldig mange av oss har hatt manken siden vi var barn, noe som betyr at håret føles som en del av oss. Det er likevel sant at ganske mange menn begynner å merke hårtap allerede i slutten av 20 årene. Hårfeste trekker seg tilbake og man blir ganske mye tynnere på toppen. Månen titter frem og vi føler oss ganske utilpass.

Det er ganske mange som kjenner seg igjen i dette utsagnet. Slutten av 20 årene kan høres merkelig ut for noen, men det er likevel ikke til å komme unna at mange som ender opp uten hår, begynner å merke dette allerede i denne alderen. Det blir ofte sagt at dersom man fremdeles har håret i midten av 30 årene, så er det god sjanse for at man bevarer håret resten av livet.

Hva forårsaker hårtapet?

Grunnen til dette er at hårtap ofte henger sammen med genetikk. Noen mennesker mister ikke håret uansett hva de gjør, mens andre må ta veldig godt vare på det dersom man ønsker å ha en fin manke selv når man blir eldre. Et produkt som hos https://puregrow.no/ kan være med på å hjelpe med å ta vare på håret.

Mange tenker dermed at det ikke er noe man kan gjøre for å unngå hårtap gjennom. Dette stemmer heldigvis ikke. Man kan aldri garantere at hårtap er noe man kommer til å unngå, men det finnes likevel grep vi kan ta for å begrense hårtap så mye som mulig.

Først og fremst er det viktig å behandle håret vårt på riktig måte. Den aller beste måten å gjøre dette på, er via et godt hårprodukt som man er helt trygg på at ikke skader håret. Her kan det være smart å snakke med en frisør. Disse vil ofte gi bedre råd enn reklamer. EN frisør vil også kunne tilby deg gode produkter som sørger for at du gir ditt hår den beste sjansen til å holde seg på ditt hode så lenge som mulig.