seng

Finn helt riktig seng på nettet

Finn helt riktig seng på nettet

Skal du finne ny seng? Så er det faktisk fullt mulig å finne din nye seng på nettet. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du finner frem til den beste sengen, og hvilken du skal velge hvis du har spesielle behov. Det er kanskje ikke så vanskelig som du kanskje tror. 

Er det lurt å kjøpe seng på nettet?

Mange lurer på om det egentlig er så lurt å kjøpe seng på nettet. Man får jo ikke prøvd sengen først, og hvordan vet man da om det er riktig seng, og om den er behagelig? Det enkle svaret er, det gjør man ikke – men man har faktisk større sjanse for å velge riktig seng på nett enn i en fysisk butikk. Det er nemlig ikke så viktig at man prøver sengen først, når man skal velge riktig, hvert fall ikke på den måten som du prøver sengen i en butikk. Du ligger bare i den kort, maks et par minutter, og det er faktisk ikke lang nok tid for å finne ut av om det er en seng som støtter godt nok. De færreste ligger også i sengen når de prøver den, som de ligger når de sover om natten. 

Når man kjøper en seng på nettet, så går man ikke for det som er behagelig der og da, nei, man velger fasthet på sengen ut ifra helt tydelige parametre som vekt og sovemønster, og har derfor mye større sjanse for faktisk å velge riktig fasthet på sengen. Mange nettbutikker lar deg prøve sengen så lenge som 100 dager der du kan bytte fasthet. 

Stort utvalg og gode priser 

Man finner også et langt større utvalg av senger på nettet, på sider som bedrenaetter.no. Det er også mye større sjanse for å finne gode priser og tilbud på nettet, så du kan få drømmesengen, sove bedre og få den støtten du trenger.