tannlege

Har du akkurat begynt å studere i Trondheim?

Har du akkurat begynt å studere i Trondheim?

Har du akkurat begynt å studere i Trondheim?

Det er mange som flytter til Trondheim hvert år. Faktisk er det ett av stedene i Norge med aller størst prosent-del studenter. Byen føles nesten død for alle de som bor der når studentene er hjemme på ferie i løpet av året og studentene bidrar til at miljøet i byen er et helt annet enn det hadde vært hvis man ikke hadde valgt å plassere NTNU i Trondheim.

Som student er det mange nye ting man skal ta stilling til, både på studie, sosialt og forhold til personlig admin som følger med når man flytter og kanskje til og med flytter hjemmefra for første gang.

Har du akkurat flyttet hjemmefra?

Når man fyller 18 år og når man flytter hjemmefra er det plutselig mange ting man skal tenke på. Ting man var forberedt på og ting man ikke var forberedt på. Det å fikse lege og tannlege for eksempel? Det er noe som ikke lenger fungerer automatisk og er noe man både skal ordne og betale for selv.

Hvis man ikke gjør det med en gang går det fort måneder eller til og med år mellom de gangene man er hos tannlegen og det er ikke særlig smart. Trenger du som student tannlege i Trondheim kan jeg varmt anbefale Valentinlyst Tannlegekontor. Jeg hadde tannlege der da jeg studerte på NTNU og har veldig fornøyd. De har til og med rabatter for studenter, noe jeg satte stor pris på for det er ikke akkurat penger man har aller mest av når man studerer kan man si.

Bare fiks det nå!

Trenger du som student tannlege i trondheim vil jeg anbefale å få det fikset så fort som mulig, for det er lettere å holde avtalene enn å huske å booke dem. Det er en tjeneste du gjør deg selv.