Kranbil

Løft store laster med kran!

Løft store laster med kran!

Transport av campingvogn

De færreste campingplasser tilbyr både sommer og vintercamping, og dermed er vi nødt til å oppbevare, og ikke minst transportere campingvogna etter sommerferien. Noen velger vintercamping på en annen campingplass, mens enkelte heller velger å ta med seg vogna hjemover. 

Prosessen med å flytte på vogna er derimot ikke alltid like lett. Det er tross alt en meget tung vogn. Medregnet gasstanker, fortelt, og alt inventar i vogna, så skal en ikke se bort i fra at campingvogna fort er i nærheten av et par tonn. Da er det vanskelig å manøvrere den, spesielt om en ikke har erfaring. Et bedre alternativ enn å kjøre selv kan da være å få campingvogna på plass med profesjonell hjelp!

Få hjelp av en kranbil

Ikke bare kan campingvogner være vanskelig å manøvrer om en ikke har mye erfaring, men i tillegg kommer også de lovlige rammene rundt transporten. Avhengig av førerklassen din, så kan det faktisk hende at du ikke har lov til å kjøre vogna di rundt. Da lønner seg det heller å hyre inn proffer med kranbil slik at resultatet blir bra, og ikke minst at transporten blir utført lovlig. 

En kranbil kan dessuten transportere din campingvogn gjennom gjørme og dårlig terreng, en kvalitet din personbil neppe vil ha. Dessuten, i stedet for å slite med å parkere campingvogna riktig, så kan tross alt kranbilen bare benytte seg av kranen, og droppe vogna akkurat der du måtte ønske den. Enkelt som bare det!

Velg kranbil for din neste transport!

I det hele tatt er en kranbil en god venn å ha ved tunge laster. Enten du planlegger å dra med deg campingvogna på vintercamping, ta den med hjemover, eller kanskje frakte noe helt annet som også er tungt, så vet du at du bør benytte deg av en kranbil for din neste transport!