frakt priser norge

Lurer du på hva som er gode frakt priser i Norge?

Lurer du på hva som er gode frakt priser i Norge?

En av de aller første tingene som vi alle sammen tenker på når vi skal sende pakker til noen vi kjenner som kanskje bor litt langt unna er frakt priser i Norge. Det er likevel noe vi ofte ikke tenker over før vi står nede på posten og blir sjokkert over hvor mye det faktisk koster å sende noe som helst.

Men hvis man hadde vært litt smart, som man forhåpentligvis er neste gang, kan jeg virkelig anbefale at man prøver å finne ut av hvor man kan få aller best frakt priser i Norge før man drar på posten for å leverer pakken. Jeg ante ikke før nylig at det ikke bare var posten som sender pakker, men at det finnes mange bra leverandører som tilbyr det sammen, bare til en mye bedre pris. 

Det der med frakt priser i Norge er noe som få av oss tenker på til daglig og derfor har vi heller ikke en løsning når dagen kommer der vi skal sende noe og vi tenker at den lette løsningen er å bare sende der vi vet at man kan. Men jeg fant ut av at hvis jeg bare gidder å gjøre research for å finne en god leverandør til gode priser en gang, så er mye løst.

Velg riktig leverandør når du skal sende pakker i Norge

Det å finne ut hvor man kan sende pakker og få gode frakt priser i Norge krever kanskje litt reserach, men når man har gjort det så slipper man å gjøre det igjen. Det behøver ikke å bety at man skal gå på kompromiss med noe som helst heller!

Vi fant en leverandør som både leverer på pris, service og leveringstid og det skal mye til før jeg vil sende en helt vanlig pakke på posten igjen etter at jeg nå vet hvilke muligheter som finnes.