TryMedics

Reis ut i verden med andre unge

Reis ut i verden med andre unge

Vil du ha en opplevelse som du vil huske resten av livet? Og vil du samtidig kombinere det med en praksis innen helsevesenet som gir deg mulighet for en utrolig stor personlig og faglig utvikling? Da bør du melde deg på et forløp med Try Medics. Her kan du reise ut i verden med andre unge og bli klokere på helsevesenet i et annet land.

Hvordan er et forløp med Try Medics

En reise med Try Medics er for deg som allerede studerer sykepleie eller lignende utdannelser, og som ønsker praksis og klinisk erfaring underveis på studiet. Det er også for deg som vurderer å søke inn på et slikt studie, men vil bli klokere på om det er det riktige for deg.

Forløpet varer gjerne 4-12 uker, og her kan du enten få opphold i Uganda eller Zanzibar – eller du kan velge å kombinere destinasjonene. Du vil være i praksis på et sykehus og bli knyttet til en mentor som sørger for deg personlig. På den måten vil du bli en del av hverdagen på et sykehus i et U-land og få et helt enestående innblikk i hvordan dette fungerer.

Dine oppgaver vil i hovedsak bestå av observasjon, men avhengig av dit utdannelsesnivå kan du også få lov å utføre enkelte behandlinger eller undersøkelser under oppsyn av din mentor.

Reise med andre unge

Denne reisen skal du selvfølgelig ikke på alene. Du deler nemlig reisen, opplevelsene og alle de nye inntrykk med andre unge som har samme interesser som deg. På den måten vil du samtidig danne nye vennskaper og relasjoner, og du vil helt sikkert få venner for livet. 

Det er selvfølgelig også plass til fritid og opplevelser uten for praksis, sånn at du kombinerer det kliniske med det personlige og samtidig får en spennende og annerledes reiseopplevelse.