vegdekor

Skap et fargerikt og koselig barnerom

Skap et fargerikt og koselig barnerom

Har det nettopp kommet en liten gutt eller jente til verden som skal ha det fineste barnerommet? Eller trenger barnerommet kanskje bare til en oppdatering? Da er det alltid smart å starte med veggene. Med veggdekor kan du nemlig gjøre en utrolig stor forskjell for hele rommets uttrykk og stemning, og det er både raskt, enkelt og billig å endre på.

Herlige wallstickers for barn

En type veggdekor som er perfekt for barnerommet er wallstickers. Disse klistremerkene kan nemlig festes direkte på veggen, og de er både enkle å montere og fjerne igjen når du ønsker det.

Wallstickers kan være store motiver som en jungel med masse spennende dyr i fargerike designs eller en by med masse mennesker. Her blir de ofte levert i flere deler sånn at du også selv har frihet til å endre litt på designen avhengig av veggens størrelse og hvordan du ønsker at uttrykket kan bli.

Men wallstickers kan også være små, søte klistremerker av blomster, prinsesser, biler, fotballspillere og mye annet. De kommer nemlig i alle størrelser, former, farger og designs. Og du kan tillmed få wallstickers som er tekst i stedet for motiv.

Skap en koselig og kreativ atmosfære

Hvilke wallstickers du velger avhenger selvfølgelig av barnets alder og interesser, rommets størrelse, din smak og innredning. Men en god idé til barnerommet er å tenke i farger og kreativitet. Lyse, morsomme og søte wallstickers med farger vil nemlig skape liv og glede i barnerommet, og det kan være med til å inspirere til lek o kreativitet.

Har barna favorittfigurer fra bøker, film og TV eller noen dyr de bare elsker, da er dette selvfølgelig et opplagt valg. Men ellers finnes det masse søte wallstickers for barnerommet som passer til barn i alle aldersgrupper, og som vil skape et helt nytt og herlig rom for barna.