led strips

Slik pynter du opp med led strips

Slik pynter du opp med led strips

editorial

Det er fort gjort å glemme lyset når du skal innrede, men dette er faktisk en viktig faktor som du ikke bør overse. Her skal vi se litt nærmere på hvorfor, og hvordan smarte led strips kan pynte opp i boligen din på kreative måter som du kanskje ikke var klar over. Det skal vi se på nå. 

Pynt med led lys 

Du kan bruke led lys på utrolig mange kreative måter. Er det kanskje akkurat det som skal til for å skape en eventyrlig stemning på barnerommet? Det er jo sånn at man ofte leter etter smarte ting som kan gjøre barnerommet litt mer spennende og personlig – og samtidig funksjonelt.

Det er jo sånn at mange barn kanskje synes det er litt skummelt når lyset blir skrudd av for kvelden, og synes det er greit og beroligende med litt lys. Her kan led være til stor hjelp, for du kan bruke forholdsvis små lyskilder som ikke lyser opp et helt rom, men som skaper et lite fokuspunkt og kanskje også fungerer som pynt. Man kan jo lage formasjoner og lignende med led strips som rett og slett gjør det litt mer spennende – og det er helt perfekt for mørkredde barn.

led strips

Det er dog også noe som kan gjøre et rom litt kulere hvis man skal lage et barnerom om til et tenåringsrom. Det er en gidende overgang, men med led strips kan det kanskje bli litt mer personlig, kult og annerledes enn det alle andre har. Kanskje er det akkurat det som skal til for å få et helt særegent uttrykk på soverommet?

Det er utrolig mange muligheter med led, og her er det bare fantasien som setter grenser for hvordan man aktivt og kreativt kan leke med lys når man innreder – uansett om det er i stuen, på barnerommet eller et tenåringsrom.