Trafikkskole

Sliter du med å finne ut av hvilken trafikkskole du skal velge?

Sliter du med å finne ut av hvilken trafikkskole du skal velge?

Sliter du med å finne ut av hvilken trafikkskole du skal velge?

Mange vet ikke hvor viktig det er å ta hensyn til alle de parametrene som spiller inn i om en trafikkskole er bra eller ikke, og for dem er det nok ikke så vanskelig å velge trafikkskole. Men for alle oss andre, som vet hva som skal til, så blir det plutselig litt vanskeligere å velge.

Vi vil vite hva gamle elever har syntes om lærerne. Hvilke lærere som er de beste og mest pedagogiske og hvilken skole har de beste teori-verktøyene som vil hjelpe deg med å øve til prøven? Alle de tingene er viktige ting å tenke på når vi skal velge skole. Det er tross alt ganske mange penger man skal legge når man velger å ta lappen, så man vil være sikker på at det man velger er bra.

Jeg er akkurat ferdig med å ta lappen og ble anbefalt å ta kontakt med https://www.rognetrafikkskule.no/ og det angrer jeg ikke på. De passer perfekt til meg og jeg bestod oppkjøringa på første forsøk faktisk. Er ganske fornøyd med det.

 

Øvelseskjør mye mer enn du tror er nødvendig

Det å kunne øvelseskjøre er en gave. I mange land i verden, de aller fleste faktisk, er det ikke lov. Der er det bare lov til å øve seg på å kjøre når man har en kjørelærer ved siden av seg og det blir fort innmari dyrt. Det å kunne kjøre i mer avslappede situasjoner enn en kjøretime hjelper også kroppen din med å slappe av og automatisere de prosessene som er en del av å kjøre bil. 

Jo mer man kjører, jo bedre blir man i trafikken og hvis man bor i Norge og tar førerkort her er det ingen grunn til å holde seg tilbake, for det hjelper kjempemye!