låsesmed

Trenger du akutt en låsesmed?

Trenger du akutt en låsesmed?

Trenger du akutt en låsesmed?

Har du låst deg ute? Det har jeg gjort mange ganger. Så mange ganger at jeg begynte å gi naboen min nøkkel sånn at jeg ikke skulle betale for en låsesmed hver gang jeg glemte at døra hadde smekklås når jeg bare skulle ned i vaskekjelleren og hente klærne som var ferdige. Det er ikke akkurat de aller mest morsomme situasjonene i livet som krever at man ringer en låsesmed, men man blir alltid like glad når de kommer.

For hvis man ikke kan komme inn i sitt eget hjem er det eneste man har behov for nettopp det! Det er ikke akkurat å anbefale å låse seg ute, men jeg er så takknemlig for at det er noen som jobber med og har utdannet seg til å hjelpe oss som gjør det. Ikke at de har utdannet seg bare til det, men det også.

Jeg låste meg ute

Da jeg låste meg ute var noe av det som var mest irriterende ikke det at jeg skulle vente i over en time på at det kom noen, som jo egentlig ikke er så lenge alt tatt i betraktning, men det at jeg ikke engang visste hvem jeg skulle ringe. Jeg hadde aldri før vurdert at det ville være smart å vite hvilken låsesmed i området mitt jeg skulle ringe til, men etter å ha googlet i hytt og pine ergret jeg meg over at jeg skulle bruke tid på det også. Så nå har jeg en lagret på mobilen sånn at jeg kan hoppe over det skrittet. 

God hjelp!

Vi fikk veldig god hjelp da jeg låste meg ute. Vi endte med å finne noen på https://www.norlaas.no/ og kan klart anbefale det. De er skikkelig hyggelige og servicen var bra. Rask og fin hjelp og nå er de lagret i mobilen til hvis det skjer igjen!