frisør

Trenger håret til nytt liv?

Trenger håret til nytt liv?

I hverdagen utsetter vi håret for mange ting. Det gjelder først og fremst forskjellige kjemikalier under hårvask, hårpleie, styling osv., men også daglig slitasje fra vind og vær. Dette kan ødelegge hårets struktur, få det til å fremstå mindre sunt og pent, og tilmed helt ødelegge håret i verste tilfelle. Det er derfor viktig å sørge for god og regelmessig pleie av håret, for å unngå dette, og for å vedlikeholde hårets styrke og utseende.

Og hva er god hårpleie? Først og fremst er det mye du kan gjøre selv ved å unngå bruk av kjemikalier – for eksempel ved å vaske håret mindre, anvende skånsomme produkter og ikke farge håret på egen hånd. Det kan også fremme hårets utseende og styrke hvis du spiser sunt og variert, har en generell sund livsstil og får nok veske. Men en annen god idé kan altså være regelmessige besøk til frisøren. Det trenger ikke være alt for ofte, men et par frisørbehandlinger om året kan sørge for at håret ditt er sunnere og sterkere, samt at det selvfølgelig gir deg muligheten til å ha presis den frisyren du ønsker.

Håret må klippes av og til, og frisøren kan hjelpe deg med å vurdere hvor mye som skal til. Samtidig kan de gi dybdegående behandling til håret, og de kan gi deg råd og veiledning om hvilke produkter og tiltak du kan bruke i hverdagen. På den måten er frisørbesøk en veldig god investering i hårets sunnhet, styrke og utseende.

Hos http://www.studio5frisor.no/CMS/Default.aspx kan du finne din frisør i Tromsø. De tilbyr frisørbehandling av høyeste standard, og de står alltid klar til å gi deg en super service. Hos dem får du en komplett frisøropplevelse, der du både får den beste behandlingen for håret ditt, og samtidig får en god og avslappende tid for deg selv.