hårtap

Behandling av hårtap hos menn

Behandling av hårtap hos menn

Er hårtap et problem for deg? Da er det viktig å vite at du ikke er alene. Det finnes nemlig veldig mange menn som sliter med hårtap, og som ønsker å gjøre noe med det. Av den grunnen har det også blitt uført en del undersøkelser og forskning på området for å finne en behandling som virker. I første omgang er det selvfølgelig viktig å forsøke å forebygge hårtap med god og regelmessig hårpleie uten skadelige kjemikalier og lignende. En sunn livsstil med nok veske og variert kosthold kan også være med til å minske risikoen for hårtap.

Men for noen er dette altså ikke nok. Det kan være nødvendig med mer spesifikke tiltak for å behandle eller motvirke hårtap. Her har de hos PureGrow utviklet en produktserie som forebygger og motvirker hårtap på en effektiv og trygg måte. Deres produkter inneholder blant annet virkemidler som har en bevist effekt på å øke hårveksten, og som derfor kan bidra til et sunnere og tykkere hår. Disse virkemidler hjelper til å øke blodsirkulasjonen i hodebunnen, som videre altså fører til økt hårvekst.

Deres kjerneprodukt er et konsentrat som anvendes direkte i hodebunnen, og som her øker blodsirkulasjonen. Denne kan med fordel anvendes sammen med deres andre produkter, som består av kosttilskudd og sjampo. Disse sørger nemlig for at håret får den nødvendige næringen både utefra og innefra, og dermed får de best mulige betingelser for vekst. På den måten får håret de mest optimale forhold, og det sikrer en bedre hårvekst i området.

Les mye mer om behandling av hårtap hos PureGrow, og se nærmere på de forskjellige produkter som du kan prøve. De er selvfølgelig helt trygge å anvende, og de brukes lett i hverdagen. Prøv dem i dag, og opplev selv forskjellen og se effekten på ditt eget hår.