vinduer

Boligtipsene som oppgraderer boligen din - nå

Boligtipsene som oppgraderer boligen din - nå

Det er mange enkle grep man kan ta for å friske opp boligen, som hverken krever mye tid eller penger. Her skal vi se på noen av dem, så du kan få så mye ut av boligen din som mulig, og få den forandringen du har lyst på.

På tide å skifte ut vinduene?

Vinduer er noe vi har en tendens til å tenke på som en integrert del av boligen, men det er noe som kan skiftes ut – og bør skiftes ut når tiden er inne. Det er nemlig en rekke ulemper ved gamle vinduer. Det kan fort bli dyre energi- og varmeregninger, rett og slett fordi gamle vinduer har en tendens til å bli utette, og ergo så trekker det, noe som er ubehagelig, og varmen siver ut. Da bruker man mer energi for å varme opp boligen, for å kompensere for den varmen som forsvinner ut gjennom sprekker og utette vinduer. Derfor kan det å skifte ut vinduene faktisk også ha en positiv effekt på varmeregningen din som du kanskje ikke var klar over. Det er også grunnen til at det kan være på tide hjemme hos deg.

Det kan også være at du bare vil ha en ny stil? Det finnes vinduer på sider som https://klarvinduer.no/vinduer i alle størrelser og former, uansett om du er på jakt etter klassiske eller moderne vinduer. 

Rydd opp i garderoben

Et annet tips som handler mindre opp oppussing og mer om opprydning, men som like fullt er en stor oppgradering, er å få ryddet opp i garderoben en gang for alle. Det er på mange måter også en mental opprydning å få ryddet opp i klærne sine, for det gjør det mye lettere og mer overskuelig å skulle velge klær hver dag, når du vet akkurat hva du har og hvor det ligger.