flos 2097

Ekte italiensk design

Ekte italiensk design

Ekte italiensk design

Etter over 60 år på markedet skulle man kanskje tro at flos 2097 hadde blitt innhentet av yngre og mer moderne rivaler, men om salget skal si noe for seg kan man nok heller si at de yngre rivalene har noe å leve opp til. Italiensk design er tidløst og evig aktuelt.

Flos ble opprinnelig grunnlagt av Dino Gavina og Cesare Cassina i 1962. Den gangen hadde de hovedkontor i Merano med produksjon av de klassiske lampene de fortsatt produserer mange av i dag, men hovedkontoret er flyttet til Bovezzo som ligger helt nord i Italia. Flos har siden begynnelsen vært kjent for høy kvalitet av lamper, både når det kommer til produksjon og design og noen av designene som Achille Castiglioni og hans bror Piergiacomo Castiglioni står bak er noen av verdens mest kjente innenfor industrielt design, selv i dag. 

Gi hjemmet ditt en wow-faktor

En flos 2097 er uten tvil en investering. De er ikke de billigste lampene du kan kjøpe, men med et flott og tidløst design gjør hjemmet ditt helt unikt. Hvis du vil gi hjemmet ditt en ”wow-faktor,” og få gjestene dine til å kikke opp i taket ditt med beundring burde du helt klart velge flos 2097. 

Kvalitet og bærekraft

Kvalitet og bærekraft er knyttet tett sammen og med et økende fokus på bærekraft i design og interiør, er lamper og belysning ikke et unntak. Derfor er en flos bordlampe ikke bare en investering til hjemmet, men det er også en investering i kvalitet, design og bærekraft.

Det mest bærekraftige vi kan gjøre er å kjøpe mindre og ved å kjøpe noe som du liker veldig godt er det mindre sannsynlig at du kommer til å bytte det ut. Det er faktisk mye viktigere enn vi tror. Nordmenn elsker å pusse opp, men det er ikke en hobby som er så bra for miljøet. Det er bedre å velge noe vi elsker, noe som holder, noe som kan passe sammen med stilen vår over tid, er også en investering i bærekraft.