industrielle støvsugere

Hvilken type støvsuger skal man velge til jobben?

Hvilken type støvsuger skal man velge til jobben?

En støvsuger som skal brukes på jobb, krever ofte noe litt annet enn en støvsuger som man skal bruke hjemme. Derfor er det lurt å sette seg inn i hva forskjellige støvsugertyper kan, og hvilken som eventuelt passer til din virksomhet. 

Industrielle støvsugere

En type støvsuger som er spesiallaget for store bedrifter og lokaler, er det man kaller industrielle støvsugere. Dette er støvsugere som tåler en hel del, og som er laget med tanke på å skulle rekke over store overflater, og dermed også mer støv enn det man vil finne i et privathjem. Det er også tenkt at disse støvsugerne skal være praktiske å bruke for den som støvsuger, så man fårindustrielle støvsugere som er enkle å bruke og som ikke skal tømmes så ofte. Alle de store kjente støvsugermerkene som Nilfisk og Miele produserer industrielle støvsugere til bedrifter. 

Robotstøvsugere 

En annen støvsugertype som er blitt mer og mer populær, er robotstøvsugere. Dette er støvsugere som kan gå helt av seg selv, men det er nok en ulempe for store bedrifter at de skal tømmes når beholderen er full etter forholdsvis kort tid. Hvis man har et lite lokale og gjerne vil holde rent uten å bruke personale eller gjøre det selv, så kan dog en robotstøvsuger være en super løsning. Man kan nemlig bare sette den på med en app på mobilen, og dermed så kjører den helt av seg selv og gjør rent mens du ikke er der. 

Trådløs støvsuger

En annen populær støvsugermodeller er det som kalles en trådløs støvsuger. Det er heller ikke en støvsuger som egner seg for store lokaler, men med en liten butikk eller et mindre kontor, er det praktisk med en støvsuger som en trådløs støvsuger som man enkelt kan hive frem ved behov. 

Det finnes altså mange støvsugere å velge mellom, og det er lurt å velge den som passer best til din bedrifts behov.